Osakeanti

Jokvel Oy julkaisi C-osakesarjan, joka toimii niin kutsuttuna kannattajaosakkeena. Uuden osakesarjan tavoitteena on vahvistaa Jokvel Oy:n pääomaa poikkeuksellisessa tilanteessa ja mahdollistaa RockBar & Grill 82 jatkamisen Kemissä myös tulevaisuudessa koronan jälkeen.

Päätös C-osakkeiden laskemisesta tehtiin Jokvel Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa maanantaina 28.2.2022. Osakkeet ovat saatavilla 4.4.2022 saakka. Osakeantia on mahdollista jatkaa jos osakeyhtiön hallitus katsoo sen tarpeelliseksi.

C-osakkeiden omistajat merkitään yhtiön osakasluetteloon omistajiksi. Kannattajaosakkeisiin ei kuulu hallinnoimisoikeuksia tai taloudellisia oikeuksia yhtiössä, mutta oikeuttavat yhtiön hallituksen erikseen määrittelemiin etuihin ja oikeuksiin.

Mistä on siis kyse?

Jokvel Oy (/RockBar & Grill 82 /Rockbar82 /Rokkibaari /82) vapauttaa myyntiin C-osakesarjan, joka toimii Kannattajaosakkeena. Osakkeita tulee saataville 1 500 kappaletta ja niiden kappalehinta on 50 euroa. Osakkeiden hankintamäärää ei ole rajoitettu. Osakeannin onnistumisen minimirajana on 800 kannattajaosaketta. Tavoitteena on kerätä 75 000 euroa, jolla voimme turvata yrityksen toiminnan jatkumisen haastavan ajan jälkeen.

C-osakesarja on niin kutsuttu kannattajaosake, eikä anna omistajalleen ääni- tai osinko-oikeutta. Kannattajaosakkeen haltijoille lanseerataan sen sijaan omia ainutlaatuisia etuja vuosittain.

Miksi lähtisin mukaan?

RockBar & Grill 82 on Kemin ainoa ruokaravintola, joka tarjoaa palvelujaan lounas- sekä ilta-aikaan. Ja viikonloppuisin ihan yön pikkutunneille, järjestäessään monipuolisia yleisötapahtumia.

Kaupungin herkullisimmat burgerit sekä muut sapuskat valmistuu baarin omassa keittiössä lähialueen laadukkaista raaka-aineista ammattitaitoisen henkilökunnan käsissä. Rokkibaari työllistää tällä hetkellä kahden yrittäjän lisäksi 3(?) vakituista työntekijää.

RockBar & Grill 82 ehti toimia reilun vuoden, kunnes koronan aiheuttamat ravintolarajoitukset hankaloittivat yrityksen toimintaa. Ensimmäisestä aallosta selvittiin tarjoamalla ns. take-away sekä kotiinkuljetettua ruokaa kansalle. Kesää kohti rajoituksia höllennettiin ja elämän näytti normalisoituvan. Toisin kävi. Tuli toinen aalto. Tuli kolmas aalto. Hallituksen asettamat koronarajoitukset on vaikeuttanut ravintolan toimintaa nyt niin pahasti, että baarin tulevaisuus on vaakalaudalla.

Osake on suunnattu henkilöille, jotka haluavat, että jatkossakin Kemissä saa laadukasta streetfood -ruokaa sekä voi nauttia monipuolisesta kulttuurista ja yöelämästä hyvässä seurassa ystävien kanssa.

Nyt sinulla on mahdollisuus omistaa pala omaa baaria.

Mitä etuja saan kannattajaosakkeen hankkijana?

Osakeanti on jaettu viiteen portaaseen:

  1. Yhden (1) osakkeen (50€) merkintä on oikeutettu saamaan nimensä tauluun baarin seinälle.
  2. Viiden (5) osakkeen (250€) merkintä oikeuttaa saamaan nimensä tauluun baarin seinälle, RCKBAR082 -t-paidan ja hopeakortin, jolla on mahdollista saada 20% alennusta ruoka-annoksista.
  3. Kymmenen (10) osakkeen (500€) merkintä oikeuttaa saamaan nimensä tauluun baarin seinälle, RCKBAR082 -t-paidan ja kultakortin, jolla on mahdollista 20% saada alennusta ruoka-annoksista ja hanajuomista.
  4. Kahdenkymmenen (20) osakkeen (1000€) merkintä oikeuttaa saamaan nimensä tauluun baarin seinälle, RCKBAR082 -t-paidan ja platinakortin, jolla on mahdollista saada 20% alennusta ruoka-annoksista, hana- ja pullojuomista.

Suuremmista merkinnöistä voidaan neuvotella ja räätälöidä erikseen.